Beursvloer Gastvrij Rotterdam 2019 ruim 80% volgeboekt!

Een nieuw record: een half jaar voor aanvang van Gastvrij Rotterdam 2019 is de beursvloer al voor meer dan 80% volgeboekt! De positieve groeiontwikkeling van 2017 naar 2018 zet daarmee dit jaar nog sterker door. Ook dit jaar heeft ruim 80% van de exposanten aan de vorige editie(s) zich weer ingeschreven voor de komende editie. De interesse om deel te nemen is erg groot; ook op een deel van de nog beschikbare standruimte zijn al opties geplaatst. Overweegt u ook deel te nemen? Of wilt u vrijblijvend een standvoorstel ontvangen? U kunt via info@gastvrij-rotterdam.nl of 010 – 2933261 contact opnemen met het projectteam om de mogelijkheden te bespreken of om het deelnameformulier aan te vragen.

Ook Founding Partners verlengen opnieuw samenwerking met Gastvrij Rotterdam

Ook deze editie van Gastvrij Rotterdam is de betrokkenheid van Founding Partners weer erg groot.

De Founding Partners van Gastvrij Rotterdam staan aan de basis van de beurs. Zij creëren mede een breed draagvlak voor de beurs en leveren een constructieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de beurs en het beursprogramma. De samenwerkingen met o.a. Eijsink, Winterhalter, Verwiel & Wijngaard, Heineken en Rational werden onlangs verlengd voor 3 jaar.  Daarnaast verwelkomen we dit jaar Nespresso Professional als nieuwe Founding Partner. Onder aan deze nieuwsbrief vindt u de logo’s van alle Founding Partners.

Foto v.l.n.r.: Marlies Grijns (Gastvrij Rotterdam), Mark Spooren (Nespresso Professional), Robert Melaard (Gastvrij Rotterdam), Hugo Wessel (Nespresso Professional) bij het tekenen van de samenwerkingsoverenkomst.

Verwiel & Wijngaard verlengt samenwerking met Gastvrij Rotterdam & Rotterdam Ahoy

Verwiel & Wijngaard bouwt niet alleen verder mee aan de toekomst van Gastvrij Rotterdam als Founding Partner, zij bouwen ook mee aan de toekomst van Rotterdam Ahoy. Als onderdeel van gebiedsontwikkeling Hart van Zuid bouwt Ahoy een gloednieuw internationaal congrescentrum en muziekzaal. Deze uitbreiding van Ahoy betekent ook dat er behoefte zal zijn aan extra uitzendpersoneel. De relatie tussen de organisaties gaat inmiddels vele jaren terug en Rotterdam Ahoy en Gastvrij Rotterdam zijn daarom verheugd de samenwerking met partner Verwiel & Wijngaard opnieuw kracht bij te zetten.

Foto v.l.n.r.: Robert Melaard (Gastvrij Rotterdam), Casper Verwiel (Verwiel & Wijngaard), Gert-Jan van den Nieuwenhoff (Rotterdam Ahoy), Jorrit Oosterhoek (Verwiel & Wijngaard) bij het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst.

Kick-off jubileumeditie Future Talents tijdens Gastvrij Rotterdam

Op 8 april zijn de gastronomische talenten van Nederland voor de 9e keer de strijd met elkaar aangegaan in het Miele Experience Center in Vianen, tijdens de Future Talents competitie.Tijdens deze jaarlijkse competitie toont het gastronomisch- en gastvrijheidstalent in een onderlinge competitie hun vakmanschap en expertise aan de top van de gastronomie. Stichting Future Talents organiseert deze vakwedstrijd jaarlijks voor mbo-scholieren om in verschillende teams te strijden op zowel gastronomisch- als gastvrijheidsgebied. Op 6 april 2020 vindt de 10e editie van de vakwedstrijd Future Talents plaats, de kick-off van deze jubileumeditie, zal in de vorm van een wedstrijd, plaatsvinden tijdens de opening van Gastvrij Rotterdam.

Bocuse d’Or kandidaten bekend

De kandidaten van de Nederlandse voorronde van de meest prestigieuze kookwedstrijd ter wereld zijn bekend. Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland heeft 10 kandidaten geselecteerd die op 27 mei hun kookkunsten mogen laten zien tijdens de voorronde in het Innovation Center van FrieslandCampina in Wageningen, meer informatie over de deelnemers vind je via deze link. De best presterende 5 kandidaten in de voorronde gaan door naar de Nederlandse finale die op maandag 23 september 2019 op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam wordt gehouden. De winnaar van de Nederlandse finale plaatst zich voor de Europese finale in Tallinn (Estland) in 2020.Foto v.l.n.r. Mike Klaassen, Lars Drost, Jonnie Boer (Bocuse d’Or) (winnaar 2017)

Blijf op de hoogte

Wilt u de sfeer op de beurs nog eens herbeleven? Of kon u er helaas niet bij zijn, maar bent u nieuwsgierig naar hoe Gastvrij Rotterdam 2018 is geweest? Bekijk dan de video die tijdens de beurs gemaakt is. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Gastvrij Rotterdam? 

Volg ons dan via TwitterFacebook, Instagram en LinkedIn. Het projectteam van Gastvrij Rotterdam is bereikbaar via info@gastvrij-rotterdam.nl en 010-2933261.

Related Posts

No results found.

Menu