Dit jaar tien verschillende paviljoens op Gastvrij Rotterdam

Blog

Alle specials op een rij!

Ook dit jaar is er hard gewerkt om de voorgaande jaren te overtreffen. Er zijn maar liefst tien verschillende paviljoens aanwezig waar u volop kennis, inspiratie en informatie op kunt doen.

Om te beginnen is in hal twee het KookPodium te vinden. In hal vier kan the House of Spirits, The Green House Pop-up Restaurant, de Netwerklounge en het Wine & Fine Food Paviljoen worden bezocht. Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen, het Belgisch Paviljoen en het Hotel collectief staan in hal vijf en in hal 6 staan de paviljoens Foodintro LIVE!, het Kenniscentrum voor Bier en de WedstrijdArena. Genoeg te bezoeken dus!

Meer weten over de verschillende paviljoens? Meer informatie is te vinden op de website.

 

Uw gasten verwennen met heerlijke ambachtelijke frites?

– Advertorial – 

Gasten zijn op zoek naar nostalgie en zoeken producten met een pure smaak en uiterlijk “als zelfgemaakt”. Aan de andere kant vereist de moderne horeca producten die efficiënter bereid kunnen worden om kosten te verlagen. Daarom heeft Aviko La Cuisine Belge Artisanale Frites ontwikkeld: ambachtelijk gesneden Belgische friet die zowel diepgevroren als gekoeld bewaard en bereid kan worden.

Bent u chefkok? Vraag vandaag dan nog een GRATIS proefpakket aan via deze link.

 

Stage of Spirits!

The House of Spirits is terug op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam, maar niet alleen met inspirerende drankmerken. Dit jaar is er ook een inhoudelijk programma op Stage of Spirits.

Hier kunnen spirit gerelateerde standhouders zich presenteren. U kunt kennis op doen, tastings bijwonen of u kunt zich laten inspireren door de verassende combinaties die gepresenteerd worden.

Zo worden er tastings over distilled drinks gegeven, maar ook interessante seminars over het belang van ijs in cocktails, rum en cocktails. Genoeg mogelijkheden om kennis te maken met verschillende spirits. Woensdag wordt spectaculair afgesloten met een tequila seminar van Tomas Estes, dé internationale tequila ambassador. The House of Spirits wordt georganiseerd in samenwerking met Paula Plantinga van Miss Publicity en powered by Hoshizaki.

Wilt u meer weten over het programma van Stage of Spirits? Kijk dan op de website.

Registreer uw toegangsbewijs!

Gastvrij Rotterdam is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in de horecabranche en in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of digitale uitnodigingscode. In deze video blikken diverse exposanten vooruit naar de komende editie en kijken terug op hun ervaringen van de afgelopen edities. De kaarten en codes worden via de Founding Partners, exposanten, verschillende brancheorganisaties en diverse vakmedia verspreid. Houd uw netwerk en de vakmedia dus goed in de gaten, mocht u nog geen uitnodiging hebben ontvangen.

Met een registratiecode kunt u zich eenvoudig registreren via www.gastvrij-rotterdam.nl/registreer om uw gratis toegangsbewijs aan te vragen. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart € 40,-. Toegang vanaf 18 jaar!

 

Welkom deelnemers op de 6e editie van Gastvrij Rotterdam

Graag stellen we u in deze en volgende nieuwsbrieven steeds voor aan een aantal deelnemers die u op de beursvloer in september kunt verwachten. Op onze website vindt u een overzicht van alle, bijna 450 deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld! Ook vindt u hier de aftermovie die gemaakt is van de vorige editie van Gastvrij Rotterdam.

Winterhalter breed vertegenwoordigd op Gastvrij Rotterdam

– Advertorial – 

Voor de 6e keer op rij is Winterhalter Nederland aanwezig op Gastvrij Rotterdam. Ook deze editie zijn wij weer Founding Partner. Op het Kookpodium geeft Winterhalter tips & tricks over besparingen in personeelskosten en tijd, hoe glascorrosie voorkomen kan worden en waar men op moet letten bij de aanschaf van een vaatwasmachine. Achter de schermen is Winterhalter ook actief. Op diverse locaties wordt het vaatwerk gewassen door een Winterhalter glazen- of vaatwasmachine. Op de stand van Winterhalter wordt CONNECTED WASH live gepresenteerd en we leggen uit hoe het komt dat lipstick op een glas al na 1 wasbeurt verdwenen is! Genoeg te zien dus, tot op de beurs! Standnr 3.201 – www.winterhalter.nl

 

Blijf op de hoogte!

Wilt u meer weten over Gastvrij Rotterdam of meer informatie over de laatste beschikbare stands? Het projectteam staat voor u klaar en u kunt contact opnemen via telefoon 010-293 3261 of door een e-mail te sturen naar info@gastvrij-rotterdam.nl.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Gastvrij Rotterdam? Volg ons dan via TwitterFacebook en LinkedIn.

Related Posts

No results found

Menu