Grand Finale Oyster Opening World Cup naar Rotterdam

De snelste oesterstekers ter wereld

De Oysters Opening World Cup komt naar Nederland. Op maandag 23 september zal de grote finale van deze competitie plaatsvinden op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam. De vierentwintig snelste en beste oesterstekers zullen in de Maasstad strijden om de titel “beste van de wereld”! 

Vorig jaar vond deze finale nog plaats op de Chinese muur maar dit jaar zal de World Cup plaatsvinden in het Wijntheater op Gastvrij Rotterdam. Twintig beste deelnemers uit twintig landen plus de vier winnaars van de Wildcard Competition strijden om de felbegeerde titel.

Bekijk video

Gastvrij Rotterdam Network Event @ Rotterdam Foodsquare Na de succesvolle lancering van ‘Foodsquare Rotterdam’ vorig jaar tijdens Gastvrij Rotterdam en de positieve reacties hierop, breidt Gastvrij Rotterdam deze editie uit op dinsdag 24 september vanaf 18.00 uur met het ‘Gastvrij Rotterdam Network Event @ Rotterdam Foodsquare / Witte de With’. Het netwerken op de beurs kan hier ’s avonds worden voortgezet. Voor exposanten biedt dit talloze mogelijkheden om klanten, partners en relaties uit te nodigen en te ontvangen voor een gecombineerd bezoek aan de beurs en de binnenstad! Interesse? Via deze linkvindt u alle mogelijkheden op een rij of neem voor meer informatie contact op via E.info@gastvrij-rotterdam.nl of T. 010 – 293 32 61. 

Best Bowl Awards op Gastvrij Rotterdam

Smoothie bowls zijn de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. De meest trendy en gezonde voedingscombinaties samen geblend in één bowl vind je tegenwoordig op de meeste menukaarten. De fruitige kleuren en de creatief versierde toppings zijn uitermate geschikt als instagrammable design food. Maar wie maakt nou de beste bowl? Als waardering voor de opkomst van de smoothie bowl organiseert Acai Benelux i.s.m. partners Vitamix en HorecaNetwerk.nl de eerste editie van de Best Bowl Awards. De finalisten zullen bekend gemaakt worden op Gastvrij Rotterdam.

Aanmelden

Adviesvraag? Misset Horeca helpt u verder via LiveAdvize

Advertorial-

Loopt u vast in een geschil met de gemeente over een terrasvergunning? Twijfelt u over uw biercontract? Wilt u weten of u recht heeft op investeringsaftrek? Of heeft u een andere adviesvraag? Misset Horeca helpt u verder. Stel uw vraag eenvoudig via ons nieuwe platform LiveAdvize en chat in no-time met een adviseur voor een direct antwoord of een vervolgafspraak. Veilig, betrouwbaar en gratis. 

Meer info

Profiteer van de speciale beursaanbieding

– Advertorial –
Geniet van de Gastvrij Rotterdam beursaanbieding en bestel een proefabonnement Culinaire Saisonnier of Pâtisserie & Desserts voor maar €25 (voor 4 uitgaven) i.p.v. €45 voor Culinaire Saisonnier of €40 voor Pâtisserie & Desserts. Ga naar www.culiboutique.eu en gebruik hiervoor de volgende reserveringscode: gastvrij-saisonnier of gastvrij-p&d.

Profiteer nu

Welkom deelnemers op de 7e editie van Gastvrij Rotterdam Graag stellen we u in deze en volgende nieuwsbrieven steeds voor aan een aantal deelnemers die u op de beursvloer in september kunt verwachten. Op onze website vindt u een overzicht van alle deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld! 

Registreer uw toegangsbewijs

Gastvrij Rotterdam is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in de horecabranche en die in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of digitale uitnodigingscode. De kaarten en codes worden via de Founding Partners, exposanten, brancheorganisaties en diverse vakmedia verspreid. Houd uw netwerk en de vakmedia dus goed in de gaten, mocht u nog geen uitnodiging hebben ontvangen.

Met een registratiecode kunt u zich eenvoudig registreren om uw gratis toegangsbewijs aan te vragen. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart
€ 40,-. Toegang vanaf 18 jaar!

Registreer

Related Posts

No results found.

Menu