Groeispurt 6e editie Gastvrij Rotterdam

Blog

Stijging op alle fronten

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kende weer een stijging op alle fronten. Met 450 exposanten en 150 prestigieuze wedstrijden, uitreikingen, proeverijen, masterclasses en demonstraties werden wederom records gebroken. Maar liefst 14.264 vakprofessionals passeerden de toegangspoorten van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy, een stijging van maar liefst 12%.

Bezoekers konden zich drie dagen lang oriënteren op de belangrijkste ontwikkelingen op horecagebied. De kwaliteit van het ruime aanbod was opnieuw hoger en een goede afspiegeling van de op volle toeren draaiende horecabranche. Ook het aantal vierkante meters beursoppervlakte breidde zich uit naar maar liefst vijf goedgevulde beurshallen. De ruimte werd benut door een grote diversiteit aan leveranciers van food en non-food, waarvan vele met primeurs en noviteiten.

Gastvrij Rotterdam presenteerde verschillende themapleinen en een hoogwaardig programma verspreid over drie beursdagen waarin meerdere sterrenchefs acte de présence gaven. Ook kende de horecavakbeurs veel nieuwe initiatieven en finales, zoals The Green House pop-up restaurant, de uitreikingen van de AD Gouden Pollepels, de inauguratie van de eerste SVH Meesterhorecaondernemer, de strijd om Het Glazen Kalf, de eerste editie van de interland tussen Nederland en België om de PalingBokAal, Entree’s Best Barista competitie, een FoodIntro LIVE Paviljoen en een heuse Stage of Spirits.

Aftermovie Gastvrij Rotterdam 2018

Bekijk via deze link in drie minuten de highlights van de zesde editie van Gastvrij Rotterdam.

De zevende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy.

 

 

 

Prachtig platform voor Nederlandse horeca

Patricia van Krieken, Manager Marketing & Communicatie van Van Drie Group: “De hallen zijn prachtig aangekleed, er is echt oog voor detail, de beurs wordt ieder jaar groter, steeds meer exposanten willen hier graag komen exposeren. Het is gewoon een prachtig platform voor de Nederlandse horeca om elkaar te treffen.”

 

 

 

 

GRATIS Aviko Oerfriet proefpakket!

– Advertorial –

Oerfriet van Aviko smaakt als zelfgemaakt, is heerlijk knapperig en bakt goudbruin.

Precies wat je gasten het allerliefst willen. Proef zelf het verschil en vraag via deze link een GRATIS proefpakket aan.

 

 

Ontdek de exclusieve club tippr!

– Advertorial –

tippr is de exclusieve club voor en door horeca professionals met dagelijks inspiratie en innovaties. Horeca professionals kunnen gratis deelnemen en ontvang uitnodigingen voor events of mooie promoties exclusief voor horeca, download nu de tippr app: www.tippr.nl/app.

 

 

 

Gastvrij Rotterdam intiemer dan voorgaande jaren

Robèr Willemsen, Landelijke voorzitter van KHN Nederland: “Gastvrij Rotterdam was weer beter en mooier dan andere jaren. Het leek nog intiemer terwijl de beurs gegroeid is. Zowel bezoekers als exposanten straalden positiviteit uit, wat ook past bij de tendens in de branche ”

 

 

 

 

Inspirerend Gastvrij Rotterdam

Dion Spronk, Rayon-Manager bij Verstegen Spices & Sauces B.V.: “Gastvrij Rotterdam is voor mij de meest inspirerende beurs die er op dit moment is in Nederland voor de professionele horecamarkt. Er komen hier zeer serieuze bezoekers en ook standhouders en dat zie je terug in het niveau van de stands. Het is een mooi platform om nieuwe producten te introduceren en je ziet dat het niveau blijft stijgen.”

 

 

 

Blijf op de hoogte!

Wilt u meer weten over Gastvrij Rotterdam of meer informatie over beschikbare stands? Het projectteam staat voor u klaar en u kunt contact opnemen via telefoon 010-293 3261 of door een e-mail te sturen naar info@gastvrij-rotterdam.nl.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Gastvrij Rotterdam? Volg ons dan via Twitter, InstagramFacebook en LinkedIn.

Related Posts

No results found

Menu