Ondernemerschap in de horeca centrale thema opening Gastvrij Rotterdam

Blog

Opening Gastvrij in teken van ondernemerschap in de horeca

Op maandag 17 september om 11:30 uur vindt de opening plaats van Gastvrij Rotterdam in de Netwerklounge. Niemand minder dan Fidan Ekiz, journaliste en documentairemaakster, zal de presentatie voor haar rekening nemen.

De ochtend is gevuld met ondernemers die excelleren in de horeca. Onder andere de uitreiking van de felbegeerde Gouden Pollepels van het AD, de inauguratie van de eerste SVH Meesterhorecaondernemer, de aftrap voor de Gault&Millau Restaurantgids uitreiking op 3 december aanstaande en de herlancering van het onlangs verschenen boek van gastvrijheidstrainer Maarten Wessels staan op het programma.

Lees meer.

Wethouder Said Kasmi opent Foodsquare in Rotterdam

Op dinsdag 18 september, tijdens ‘Gastvrij Rotterdam @ Foodsquare Witte de With’ zal wethouder Said Kasmi het Foodsquare op de Schiedamse Vest om 19:00 uur officieel openen. Exposanten en bezoekers van Gastvrij Rotterdam worden van harte welkom geheten door de deelnemende horecaondernemers. Zij krijgen ter gelegenheid van de opening van Foodsquare Witte de With een signature drink en een drietal signature bites aangeboden op vertoon van hun Gastvrij Rotterdam Bagde. Een uinodiging wordt op de Schiedamse Vest verstrekt bij de centrale bar ter hoogte van Restaurant Gusto op vertoon van de badge. Als u een vraag heeft kunt u contact opnemen met Nadèche Kuster (n.kuster@ahoy.nl | 010 293 32 13).

De opening van Foodsquare Witthe de With is de aftrap van een mooie avond, maar daarnaast ook een mooie ontwikkeling voor Rotterdam. De ondernemers in deze straat werken nauw samen om te laten zien dat Foodsquare Rotterdam de nieuwe hotspot is voor bezoekers aan deze populaire stad. Het is daarnaast een mooie afspiegeling van het multiculturele karakter van de stad.

Meer informatie vindt u op de website.

Innovatie en Inspiratie: Foodintro LIVE

Op zoek naar mooie innovaties en nieuwe producten? Op Foodintro LIVE worden nieuwe introducties, producten en innovaties van start-ups en scale-ups gepresenteerd. Als officiële innovatiepartner van Gastvrij Rotterdam heeft FoodIntro dit jaar een prominente plek op de beursvloer met Foodintro LIVE. Innovaties in de spotlights en een interactief programma. Met name samenwerken en de ontmoeting staat hier centraal, dit wordt gefaciliteerd door middel van een aantal activiteiten gedurende de beurs, namelijk:

  • Foodintro LIVE Market met speciaal aandacht voor start-ups, streekproducten en de nieuwste introducties en innovaties.
  • Workshop LIVE by Foodintro, waar inspireren en het delen van kennis centraal staat!
  • Keukentafelsessie en Innovationtalks met specialisten uit de markt, alle insights worden gedeeld!

Foodintro LIVE is te vinden in hal 6, standnummer 6.306.

Wilt u meer weten over het programma? Kijk dan op de website.

Foodintro LIVE paviljoen wordt mede mogelijk gemaakt door Palms & More

Registreer uw toegangsbewijs!

Gastvrij Rotterdam is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in de horecabranche en in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of digitale uitnodigingscode. In deze video blikken diverse exposanten vooruit naar de komende editie en kijken terug op hun ervaringen van de afgelopen edities. De kaarten en codes worden via de Founding Partners, exposanten, verschillende brancheorganisaties en diverse vakmedia verspreid. Houd uw netwerk en de vakmedia dus goed in de gaten, mocht u nog geen uitnodiging hebben ontvangen.

Met een registratiecode kunt u zich eenvoudig registreren via www.gastvrij-rotterdam.nl/registreer om uw gratis toegangsbewijs aan te vragen. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart € 40,-. Toegang vanaf 18 jaar!

 

Relaunch nieuwste vakblad “More than Drinks”

Het nieuwste vakblad “More than Drinks” wordt op woensdag 19 september om 15.00 uur opnieuw gelanceerd tijdens Gastvrij Rotterdam in het Wijntheater met bierexpert Fiona de Lange, cocktailkoningin Tess Posthumus en Register Vinoloog Barbara Verbeek.

Fiona de Lange geeft ook een een lezing in het Kenniscentrum voor Bier over de Bierkaart als je visitekaartje op woensdag om 12.00 uur!

Het gehele programma vindt u op de website.

 

 

Welkom deelnemers op de 6e editie van Gastvrij Rotterdam

Graag stellen we u in deze en volgende nieuwsbrieven steeds voor aan een aantal deelnemers die u op de beursvloer in september kunt verwachten. Op onze website vindt u een overzicht van alle, bijna 450 deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld! Ook vindt u hier de aftermovie die gemaakt is van de vorige editie van Gastvrij Rotterdam.

Breng een bezoek aan de stand van BV Voorne Gas

– Advertorial –

BV Voorne Gas is al meer dan 30 jaar dé betrouwbare en toonaangevende leverancier van horeca gassen zoals stikstof, koolzuur- en propaangas; dit zowel in flessen als in bulk. Door onze grote voorraden leveren wij gegarandeerd binnen 24 uur en 6 dagen per week. U geniet daarbij direct van de laagste prijzen in de markt. Wilt u besparen op uw kosten? Bezoek onze stand 6.104 of kijk op www.voornegas.nl

 

 

Kanen & knagen op Rotterdamsekost

– Advertorial –

Rotterdamsekost is de grootse en gezelligste buitenkroeg van Nederland, waar krotenkokers en keilebakken hun liefde voor 010 kwijt kunnen in eten, drinken, muziek en cultuur. Kom kanen & knagen bij de leukste Rotterdamse restaurants.

Op 21, 22 en 23 september (Kralingse Bos) wordt onze fijne havenstad in het zonnetje gezet en eren we cultureel en culinair Rotterdam. Meer informatie op www.RotterdamseKost.nl

 

Blijf op de hoogte!

Wilt u meer weten over Gastvrij Rotterdam of meer informatie over de laatste beschikbare stands? Het projectteam staat voor u klaar en u kunt contact opnemen via telefoon 010-293 3261 of door een e-mail te sturen naar info@gastvrij-rotterdam.nl.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Gastvrij Rotterdam? Volg ons dan via TwitterFacebook en LinkedIn.

Related Posts

No results found

Menu